Privatumo Politika

Atidžiai perskaitykite ši Privatumo Politikos dokumentą, nes čia pristatome svarbiausią informaciją apie jūsų asmens duomenų tvarkymą bei saugojimą. Rinkdami ir naudodami jūsų duomenis mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (geriau žinomo kaip BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų.

Kadangi ši Politika gali keistis be atskiro pranešimo, prašome pasitikrinti kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje. Joje rasite naujausią Privatumo politikos versiją.

1. KAS MES ESAME?

Jūsų asmens duomenis renka, naudoja ir saugo
Kovos ir Taktikos Akademija (toliau KTA)
Juridinio asmens kodas: 300153262
Adresas: Elektrinės g. 8, LT-03150 Vilnius
El. pašto adresas: 9×19@ktal.lt
Telefono numeris: +370 672 95435

2. KOKIUS DUOMENIS MES RENKAME?
2.1. KOKIU TIKSLU RENKAME DUOMENIS?
PASKYROS SUKŪRIMAS

Jeigu norite matyti savo dalyvavimo KTA organizuotuose treniruotėse ar kursuose istoriją, mokėjimo informaciją, stebėti savo užsakymų būklę ir nepildyti savo duomenų kiekvieną kartą registruojantis į naują žygį, galite susikurti registruoto vartotojo paskyrą.

REGISTRACIJOS INFORMACIJA

Registruojantis KTA puslapyje būsite paprašyti įvesti šiuos duomenis:
– vardą, pavardę (privaloma)
– elektroninio pašto adresą (privaloma)
– telefono numerį (privaloma)
– slaptažodį (saugomas šifruota forma)

Registruojantis vartotojui bus išsiunčiamas laiškas dėl registracijos patvirtinimo, siekiant sumažinti svetimų asmens duomenų naudojimo riziką.

BENDROS BDAR SĄLYGOS

Paskyra kuriama turint Jūsų aktyviais veiksmais išreikštą sutikimą (BDAR 6 str. 1(a)):

Jūsų vardas, pavardė ir kontaktinė informacija renkami siekiant sudaryti sutartį (BDAR 6 str. 1 (b))

DUOMENŲ SAUGOJIMAS

Šiuos duomenis saugome 24 mėnesius nuo registruoto vartotojo paskutinio prisijungimo prie KTA svetainės dienos. Praėjus šiam terminui, registruotas vartotojas perspėjamas apie jo paskyros panaikinimą, suteikiant 30 kalendorinių dienų terminą prisijungti prie KTA svetainės tam, kad vartotojo paskyros saugojimas būtų pratęstas dar 24 mėnesiams. To nepadarius per 30 kalendorinių dienų, registruoto vartotojo paskyra su visais jo duomenimis bus nedelsiant pašalinama.

2.2. PREKIŲ IR PASLAUGŲ APMOKĖJIMAS

Užsakytų prekių ir paslaugų apmokėjimui per pasirinktą išorinį bankinių paslaugų teikėją ar elektroninių atsiskaitymų sistemą:

Renkame jūsų mokėjimo duomenis (el. pašto adresą, mokėjimo paskirtį ir būdą bei mokėjimo sumą).

Mokėjimo operacijų tvarkytojas (žiūrėti Politikos 3 dalį) renka saugiai šifruotus jūsų kreditinės ar mokėjimo kortelės duomenis. Ši informacija nėra prieinama KTA

Siekdami įvykdyti sutartį (BDAR 6 str. 1(b)) ir vykdydami teisines prievoles (BDAR 6 str. 1(c)).

Šiuos duomenis saugome 10 metų po prekių ar paslaugų įsigijimo.

2.3. VAIZDO STEBĖJIMAS

Dalyvių srauto valdymui ir dalyvių saugumo užtikrinimui (vaizdo stebėjimas):

Treniruočių metu ir šaudymo kursų vietose naudojame vaizdo stebėjimo kameras, kad galėtume reaguoti į susidarančias saugumo spragas, bei jas valdyti. Šiuo tikslu vaizdo stebėjimas vykdomas realiu laiku. Vaizdo įrašai gali būti peržiūrimi tik specifiniais atvejais, pavyzdžiui, įvykus incidentui.

Turėdami teisėtą interesą užtikrinti visų dalyvių saugumą bei dalyvių patogumą (BDAR 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 30 dienų nuo vaizdo įrašo sukūrimo.

2.4. TIESIOGINĖ RINKODARA

Siekdami informuoti apie mūsų teikiamas paslaugas ir teirautis jūsų nuomonės apie tai (tiesioginė rinkodara) el. pašto pagalba:

Renkame jūsų el. pašto adresą. Kai užsiregistruojate mūsų svetainėje, mes prašome jūsų sutikimo tvarkyti elektroninio pašto adresą rinkodaros laiškų siuntimui. Rinkodaros laiškus gausite tik jei būsite davę tam sutikimą, kurį galėsite bet kada atšaukti paspaudę kiekviename naujienlaiškyje esančią prenumeratos atsisakymo nuorodą.

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a)). LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. pagrindu kuris numato, jog: „asmuo, kuris teikdamas paslaugas ar parduodamas prekes Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatyta tvarka ir sąlygomis gauna iš savo klientų elektroninio pašto kontaktinius duomenis, gali naudoti šiuos kontaktinius duomenis savo paties panašių prekių ar paslaugų rinkodarai, jei klientams yra suteikiama aiški, nemokama ir lengvai įgyvendinama galimybė nesutikti arba atsisakyti tokio kontaktinių duomenų naudojimo pirmiau nurodytais tikslais, kai šie duomenys yra renkami ir, jei klientas iš pradžių neprieštaravo dėl tokio duomenų naudojimo, siunčiant kiekvieną žinutę“.

Kiekviename naujienlaiškyje pridedame prenumeratos atsisakymo nuorodą. Paspaudus ją, būsite pašalinti iš prenumeratorių sąrašo.

2.5. SOCIALINIAI TINKLAI

Jeigu komunikuojate su mumis ir/arba domitės mūsų veikla socialiniuose tinkluose arba tinklapio pagalba:

Renkame jūsų vardą, pavardę, kontaktinę informaciją (jeigu tokią mums pateikiate), jūsų paliktus komentarus po mūsų įrašais, mūsų įrašų pasidalinimus, paspaudimų „patinka“, „sekti“ ir kitų jūsų reakcijų duomenis (įskaitant informaciją apie tai, kada pradėjote sekti ar pamėgote kta socialinio tinklo paskyrą), jūsų nuotrauką, jūsų mums siųstas žinutes su priedais, komunikacijos su mumis istoriją (įskaitant žinučių turinį bei jų gavimo/pateikimo laiką), jūsų paliktus atsiliepimus bei KTA įvertinimus.

Turėdami Jūsų sutikimą (BDAR 6 str. 1(a)).

Šiuos duomenis saugome 10 metų.

2.6. SVETAINĖS NARŠYMAS

Siekdami tobulinti savo svetainę, užtikrinti jos veikimą, padidinti jos saugumą ir pritaikyti jos turinį bei formą vartotojų poreikiams:

Jums lankantis KTA svetainėje, mes automatiškai renkame šiuos jūsų duomenis:
IP adresas, operacinė sistema, naudotojo ID ir kitą informaciją apie jūsų veiklą mūsų ir kitose svetainėje. Šią informaciją renkame ir saugome kaip žurnalinių įrašų dalį arba naudojant slapukus. Plačiau apie slapukų naudojimą skaitykite 7 bei 8 Politikos dalyse.

Turėdami teisėtą interesą tobulinti savo svetainę bei užtikrinti jos saugumą (BDAR 6 str. 1(f)).

Plačiau apie saugojimo laikotarpius skaitykite 7 bei 8 Politikos dalyse.

3. KAM ATSKLEIDŽIAME DUOMENIS?

Jūsų asmens duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, jūsų duomenys gali būti perduodami:

EEE teritorijoje:

  • Mokėjimo operacijų tvarkytojui Paysera. Susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • Draudimo paslaugos teikėjui. Kiekvieną kartą prašome jūsų sutikimo perduoti savo asmens duomenis draudimo bendrovei draudimo paslaugos teikimo tikslais;
  • Mailerlite (naujienlaiškių siuntimo platforma). Susipažinti su jų privatumo politika čia;
  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, elektroninių ryšių, apskaitos, audito, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms.

Už EEE teritorijos ribų:

  • Facebook, Inc. (JAV). Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia
  • Google LLC (JAV). Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia.

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

4. KAIP APSAUGOME DUOMENIS?

Tvarkydami ir saugodami jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrintų asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Saugų naudojimąsi KTA svetaine užtikrina vienas žymiausių pasaulyje saugaus ryšio SSL (angl. Secure Socket Layer) sertifikatas. Naudojant SSL sertifikatą, informacija, siunčiama tarp vartotojo naršyklės ir KTA serverio, yra šifruojama. Sertifikato detales rasite www.ssls.com.

Nors mes imamės visų tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, tačiau nė viena svetainė nei internetu atliekama operacija, nei kompiuterių sistema ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Ir nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

5. JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš Jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Žinoti (būti informuotu) apie savo asmens duomenų tvarkymą (BDAR 12–14 straipsniai);
  • Susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis (BDAR 15 straipsnis);
  • Reikalauti ištaisyti netikslius su Jumis susijusius asmens duomenis (BDAR 16 straipsnis);
  • Reikalauti ištrinti su Jumis susijusius asmens duomenis („teisė būti pamirštam“) (BDAR 17 straipsnis).

Dėmesio! Teisę būti pamirštam turite tik jeigu tai galima pagrįsti viena iš šių priežasčių:

  • asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi;
  • Jūs atšaukiate sutikimą tvarkyti asmens duomenis, kuriuo grindžiamas duomenų tvarkymas, ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti duomenis;
  • Jūs nesutinkate su duomenų tvarkymu pagal BDAR 21 straipsnio 1 dalį ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti duomenis.
  • Apriboti duomenų tvarkymą (BDAR 18 straipsnis):

Dėmesio! Teisę apriboti Jūsų duomenų tvarkymą turite tik tuomet, kai:

  • asmens duomenys yra netikslūs;
  • asmens duomenų tvarkymas yra neteisėtas, tačiau Jūs nesutinkate, kad duomenys būtų ištrinti;
  • duomenų valdytojui nebereikia asmens duomenų savo tikslui įgyvendinti, tačiau jų reikia Jums siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • Jūs prieštaraujate duomenų tvarkymui pagal BDAR 21 straipsnio 1 dalį, jei duomenų valdytojo teisėtos priežastys nėra viršesnės už Jūsų priežastis.
  • Perkelti savo asmens duomenis, kai duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu arba sutartimi ir duomenys tvarkomi automatizuotomis priemonėmis (BDAR 20 straipsnis);  
  • Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu dėl su jūsų konkrečiu atveju susijusių priežasčių, kai duomenys tvarkomi siekiant teisėtų duomenų valdytojo arba trečiosios šalies interesų, išskyrus atvejus, kai duomenų valdytojas įrodo, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už jūsų interesus, teises ir laisves, arba, siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus (BDAR 21 straipsnis).

Jeigu manote, kad Kovos ir Taktikos Akademija (toliau KTA) neteisėtai tvarko jūsų asmens duomenis arba neįgyvendina Jūsų teisių, turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (L. Sapiegos g. 17, 10312 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. p. ada@ada.lt).

Jei nebenorite, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu 9×19@ktal.lt.

6. TREČIŲJŲ ŠALIŲ VEIKLA

Šioje interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame ir neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

7. SLAPUKAI

Šioje svetainėje yra naudojami griežtai privalomi, funkciniai, rinkodaros ir statistikos slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda rodyti mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą ir patogią navigaciją. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia slapukai, galite rasti interneto svetainėje www.cookiecentral.com.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama Jums asmeniškai identifikuoti, o surinktus duomenis mes kontroliuojame. Tokie slapukai gali būti naudojami čia nurodytiems tikslams pasiekti:

  • užtikrinti sklandžią ir efektyvią svetainės veiklą;
  • kad anonimiškai rinktume statistinę informacija apie tai, kaip ir kokius įrašus Jūs peržiūrėjote;
  • kad Jūsų nustatymai, kuriuos pasirinkote per apsilankymą ir tarp jų, būtų išsaugomi;
  • kad galėtume rinkti patikimą interneto svetainės naudojimo informaciją, kuri leidžia mums nustatyti, ar svetainė atitinka vartotojų poreikius ir ją atitinkamai patobulinti.
8. SLAPUKŲ VALDYMAS

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, visada galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Mes nesusiejame lankytojo IP adreso ir elektroninio pašto adreso su duomenimis, kurie leidžia identifikuoti lankytoją. Tai reiškia, kad kiekvieno lankytojo apsilankymo sesija bus užregistruota, tačiau KTA svetainės lankytojas išliks anonimiškas.

Griežtai privalomi slapukai ir funkciniai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei atsisakysite šių rūšių slapukų, negalime užtikrinti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite. Galite kontroliuoti statistinių slapukų ir rinkodaros slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės  nustatymus.

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš mūsų interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

svetainėje naudojamų slapukų aprašymai:

NID | Funkcinis Prisimena vartotojo pasirinktus nustatymus (pvz. kalbos nustatymus) ir saugo juos patogesniam naršymui | Slapuko galiojimo laikas 6 mėnesiai

SITEXRF – EW4SITE | Griežtai privalomi | POST XSRF apsauga; Sesijos ID slapukas, naudojamas puslapio funkcionalumui užtikrinti (pvz., grįžimas atgal į paskutinę sąrašo vietą); | Slapuko galiojimo laikas – iki sesijos pabaigos

_fbp | Rinkodaros  | Facebook rinkodaros slapukai, kuris leidžia rodyti reklamas svetainės lankytojams pagal tai, kuriuose puslapiuose jie lankėsi ir kokius produktus pirko. | Slapuko galiojimo laikas 90 dienų

fr | Rinkodaros | Daugiau informacijos apie Facebook slapukus: https://www.facebook.com/policies/cookies/ | Jeigu norite išjungti šį slapuką, apsilankykite šiame puslapyje | Slapuko galiojimo laikas 90 dienų

ads/ga-audiences | Rinkodaros | „Google“ slapukas, renkantis informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje | Slapuko galiojimo laikas – Iki sesijos pabaigos

tr | Rinkodaros | Renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti bei pateikti Facebook tinkle | Slapuko galiojimo laikas – Iki sesijos pabaigos

_ga | Statistikos | „Google Analytics“ slapukai naudojami išskirtinai tam, kad galėtume įvertinti jūsų naudojimosi svetaine įpročius. Šie slapukai naudojami informacijai rinkti ir ataskaitai apie svetainės naudojimo statistiką sistemoje „Google“ pateikti, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų. | Slapuko galiojimo laikas 2 metai

_ga | Statistikos | Daugiau informacijos apie šiuos slapukus:
http://www.google.com/policies/privacy/partners/ | Jeigu norite išjungti šiuos slapukus, apsilankykite šiame puslapyje | Slapuko galiojimo laikas 1 minutė

_gid | Statistikos | Daugiau informacijos apie šiuos slapukus:
http://www.google.com/policies/privacy/partners/ | Jeigu norite išjungti šiuos slapukus, apsilankykite šiame puslapyje | Slapuko galiojimo laikas 24 valandos

9. SUSISIEKITE SU MUMIS

Asmens duomenų tvarkymo politika nėra aiški? Turite klausimų, prašymų, nusiskundimų? Pasikalbėkime apie tai! Savo užklausas siųskite el. paštu 9×19@ktal.lt

Šaudykla

Šūvio Akademija
Pamarazių k., Vilniaus raj.
Šeštadieniais: nuo 10:00 iki 12:00 val.
Kitomis dienomis: pagal atskirą susitarimą

Kovos ir Taktikos Akademija © 2021. Visos Teisės Saugomos.